.

Holly Marie Combs

1. září 2013 v 20:19 | Domi |  Holly Marie Combs
Ahoj!Tady naposledy Domi,jak víte Bella to vzdala,asi nemáme na to abys jsme měli společný blog:/No a tenhle článek jsem našla v rozepsaných......Poslední článek publikován mnou a psán Bellou...SBOHEM
Rozhodla jsem se sem dát info o H. M. Combs:
Jméno:Holly Marie Combs
Rodné Jméno:Holly Marie Combs
Datum narození:3.12.1973
Místo Narození:San Diego, Kalifornie USA
Barva vlasů:Hnědá
Barva očí:Světle Hnědá
Výška:157 cm
Váha:58 kg (cca)
Tetování 4-
Otec:David Combs
Matka:Lauralei Combs
Sourozenci:Nemá
Stav:Má přítele...je 2× rozvdená
EXmanžel: Brian Travis Smith
EXsnoubenec:Storm Lyndon
EXmanžel:David Donoho
Přítel:Josh Coctail
Děti:Má tři-Finley Arthur Donoho
-Riley Edward Donoho
-Keley James Donoho
Bydliště:San Fernando,Valey (rok 2004, uvakuace kvůli požáru)

Zajímavosti:
Píše pravou rukou
Když se učila chodit (jako malá) spadla na stůl a rozrazila si pravé obočí-dodnes tam má jizvu
V 15 letech si šla udělat první tetování (snažila se být ´´rebelkou´´), rodiče ji za to pochválili, což nechtěla.
Nemá ráda, když se ji oslovuje celým jménem, tak ji oslovuje její matka, když se na ní zlobí.
Její ´´rodinka´´ má problémy se štítnou žlázou.
Oblíbená barva-Modrá
V roce 1996?Dostala trest za řízení v opilosti a měla nějaké´´prospěšné práce´´
Nosí kontaktní čočky, někdy i brýle.
Byla na konkurzu Phoebe, ale dostali roli Piper.
Jednou se svlékla ped kamerou, protože si špatně přečetla scénář, tak byla 10 sekund nahože bez, pak už to nešlo vzít zpět.
V seriálu Charmed vydržela nejdéle (byli s ní všechny epizody)
Byla na nějaké operaci (nwm jaký) a Alyssa a Shannen tam s ní trávili dny:-)
7 let před natáčením Charmed se znala se Shannen, dodnes jsou ´´Best Friends´´
7 let byla vegetariánka, pak to nevydržela a dala si její oblíbené jídlo ´´Cheseeburger´´(nwm jak se to píše)
Doma má spoustu zvířat jako Alyssa Milano.
Holly je mladší o jeden rok než Alyssa a přesto hrála její starší sestru Piper v seriálu Charmed.
Holly si prý přečte scénář pouze jednou a pamatuje si ho!:ONěkdy jí to prý zabere 2 min.!:O
Kluci Simonsovi jí říkají ´´Mommy Piper´´
Nebyla na oslavě 100 epizody Charmed:O
Holly má ráda staré věci:-)



 

THE END-Bella

24. srpna 2013 v 14:05 | Bella |  Blog
Ahoj,
Po měsíci se ozývám, se smutnou správou:(
Já vím, psala jsem, že tu bude deníček a že to tu bude fungovat...Ale ne:(Omlouvám se affs:(Omlouvám se všem!
Prostě, končím.Mám svůj blog .Už nikdy nepřidám článek na tento blog...


Mějte se krásně!

Png charmed

23. srpna 2013 v 12:49 | Domi |  PNG
Ahoj!
Tady Domi,moc už sem s Bellou nepíšeme tak jsem chtěla napsat aspoň 1 článeček za tenhle měsíc:)No takže jsem sem udělala png s Charmed,snad se líbí:))

Domča

 


Bella a já=Crazy+Dnešní den

23. července 2013 v 13:03 | Fresh Bella |  Moje kecy,řečičky a další kraviny:D
Ahoj,
Mám tu pro vás můj deník:D
Je o mě a Belle...
Bella je crazy a já jsem díky ní taky:D
Pokaždý když si s ní hraju, tak size mě dělá srandu:D
Aáááá:-)Prostě můj Krejzík:D
---------------
Dneska jsem vstala 6:30,protože jsme měli jet vlakem´,jenomže vlak nepřijel, takiže autobusem.
Když jsme dojeli tak jsme šli nakupovat, já si koupila tričko...no a oni tam mají takový trička s blog něco...(nápis) a to jsem já samozřejmě nechtěla,...mě se tam strašně líbilo modrý tričko a na něm byl nápis, ten jsem neřešila....tak jsem ho koupila a když jsem přijela domu, tak jako naschvál!Tam bylo samozřejmě blog a srdíčko!No,ale aspoň, že se mi líbí:-)


Nekončím!!!!!!!Jupííííííííííííííí

22. července 2013 v 12:07 | Fresh Bella |  Moje kecy,řečičky a další kraviny:D
Ahoj!
Chci všem affs oznámit, že nekončím!
Nebude tu Charmed, pouze můj deník:-)
Takto jsem se rozhodla:-)
-Kisses Fresh Bella and her team:-)

Pozastavení?Nebo Konec?Já vážně nevím!

15. července 2013 v 18:47 | Fresh Bella
Ahoj lidi,
opravdu mě nebaví přidávat něco o Charmed a PLL, takže asi skončím.....
Ještě si to ale rozmyslím, pokud se do týdne neozvu, končím
Mějte se

Vyhodnocení kontroly affs

15. července 2013 v 12:57 | Fresh Bella |  EXTRA:O
KONTROLA DOPADLA DOBŘE!
Jupí!!!
Affko mažu akorát Kristine,zrušila blog nebo co....
Takže jinak všichni zůstáváte!
Dneska už jsem nepřijdu:/

Neohlášená Kontrola Affiliates

2. července 2013 v 17:28 | Fresh Bella |  EXTRA:O
Ahoj,
Jelikož nikdo na náš blog nechodí, tak je tu kontrola!
Do komentáře:
Přezdívka
Blog
Kolikrát týdně budeš obíhat?
Chceš být naše aff?
Nazdar!

KONTROLA TU BUDE DO 9.7.2013 DO 18:00!



Já asi končím!

2. července 2013 v 11:29 | Fresh Bella |  EXTRA:O
Ahoj lidi,
Domča mě na svém blogu blogvelkeblaznivky blokla, takže tím pádem nemůžu být ani na tomto blogu,
je mi líto, ale budto skončí Domča nebo já....
Ještě počkám na vysvětlení emailem....
Ale asi skončím já....to už je na Domče, jestli chce skončit..Takže nazdar!

Shannen Doherty

1. července 2013 v 10:51 | Fresh Bella |  Shannen Doherty
Ahoj, tak chtěla jsem udělat info o Shannen Doherty, tak tady je:
Jméno:Shannen Doherty
Rodné Jméno:Shannen Maria Doherty
Datum Narození:12.4.1971
Znamení:Beran,Vepř
Místo Narození:Memphis,Tenesse USA
Barva vlasů:Tmavě hnědá až černá
Barva očí:Zeleno-Modro-Šedá
Výška:160 cm
Váha:cca 50-55 kg
Tetování:1!
Otec:John Thomas Doherty (zemřel roku 2010)
Matka:Rose Doherty
Sourozenci:starší brácha Sean
Stav:Vdaná (po 3!!)
EXmanžel: Ashley Hamilton
EXmanžel:Rick Salomon
Manžel: Kurt Iswarienko
Děti:Nemá
Bydliště:Malibu,California

Zajímavosti:
Ve škole byla velmi pilná žákyně- vždy nosila dobré známky.
Byla velmi samotářská-raději si hrávala sama-více se při tom bavila-Nikdy nevyhledávala věší skupinky.
Ve skupinkách byla jen v kostele, kde zpívala náboženské písně-byla velmi aktivní.
Všechen volný čas trávila s rodiši, zejména s otcem.
Proslavila ji až role v seriálu "Our House".
V roce 1989 si zahrála ve filmu Heathers.
Nejvíce se proslavila v roli Brendy Walshové v Beverly Hills 90210, který se začal natáčet roku 1990-bylo ji tehdy 19 let.
V Beverly Hills 90210 hrála 4 roky-tedy v roce 1994 se rozhodla seriál opustit (což je u Shannen normální:D)-Ale proč?Někteří spekulují o tom že Shannen pila alkohol a hádala se se štábem, prý před líbacími scénami snědla cibuli!:O
Někdo říká, že ji to přestalo bavit, někdo říká , že přicházela pozdě na natáčení!-Ale nic z toho není potvrzené!
Další velký úspěch přišel roku 1998, kdy si zahrála v seriálu Čarodějky Prue Halliwellovou, avšak tam taky nevydržela dlouho, po 3 letech opustila seriál a zase z neznámích důvodů, zvláštní je, že někteří spekulují o tom že ze stejných důvodů jako Beverly Hills 90210.Takže v seriálu byla od 1 série do 3 série.Od té doby se v seriálu nezveřejňovali její fotky.
Všimla jsem, že Shannen píše pravou rukou.
Nabízena role ve Vřískotu 3-odmítla.
Prý když se natáčeli Charmedky tak se Shannen ve 3 sérii začala hádat s Alyssou, což si myslím, že je možné, jednou totiž Denisa z blogu serialcharmed dala na blog video, kde měla říct 3 kladné věci o Alysse a hádejte co řekla...:
Hmmm...Pretty
mmm...Pretty
Hmm...Pretty
Což všechno znamená krásná,kráná,krásná a já si myslím, že kdyby ji měla ráda, tak by třeba řekla Clever (chytrá).
Navíc se s Alyssou neobjevila na žádné akci.
S Holly M. Combs jsou nejlepší kámošky-znali se 7 let před natáčením Charmed.
Její záliby-jízda na koni,vaření,hraní videoher a hraní na kytaru.
Má doma:4 koně a 3 psy
Má ráda seriál 24 hodin.
Otec pracoval v bance.Matka měla kosmetický salón (když se narodila Shannen)
V roce 1978 se s rodinou přestěhovali do Los Angeles, kde měl její otec zařízenou lepší práci.
Už jako malá věděla, že se chce věnovat herectví.
Krátce před tím než odešla z Beverly Hills (1993) uzavřela sňatek s Ashley Hamiltonem- bohužel pět měsíců na to se rozvedli, protože Shannen Doherty cítila, že se k sobě nehodí a navíc se vídali jen párkrát za týden.
V Charmed režírovala Shannen 3 epizody.
Shannen se znovu vdala 24. ledna 2002 v Las Vegas za Richarda Solomona-obřad v tajnosti-jen v kruhu rodiny a blízlých přátel. Vydrželi spolu 9 měsíců, ale svoje manželství ukončili až v roce 2003, přesto však zůstali dobrými přáteli.
Filmografie:

2011 Jiný Den -Kate Walker
2008 Kiss Me Deadly - Marta
2007 Christmas Caper TV - Kate Dove
2006 Breaking up with shannen doherty TV
2005 Category 7: The End of the World TV
2004 North Shore TV - Alexandra Hudson
2003 Scare Tactics
2003 View of Terror TV - Celeste
2002 Hell on Heels: The Battle of Mary Kay (TV), Rendering, The
2001 Jay and Silent Bob Strike Back
2001 Shannen Doherty's Weird Weekend
2001 Another Day (TV), Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story (TV),
1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV), Striking Poses
1998 " Čarodějky ", Seventeen: The Faces for Fall (TV)
1997 Friends 'Til the End (TV)
Los (TV), Noci s diablom (TV), Zkurvená nuda
1996 Gone in the Night (TV)
1995 Flákači
1994 Almost Dead, Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas, Blindfold: Acts of Obsession (TV), Burning Passion: The Margaret Mitchell Story, A (TV), Útěk z vězení (TV)
1992 Freeze Frame (TV), Posadnutosť (TV), Secret of Lost Creek, The (TV)
1991 Forever Young (TV), Idols (TV)
1990 Beverly Hills 90210 (TV)
1989 Heathers
1986 "Our House", Circus of the Stars #11 (TV), Outlaws (TV)
1985 "Robert Kennedy & His Times", Circus of the Stars #10 (TV), Girls Just Want to Have Fun, Other Lover, The (TV)
1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV), Little House: The Last Farewell (TV)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV)
1982 Noční směna, Tajemství N.I.M.H.
1974 "Little House on the Prairie"
Pf.....To bylo:D








Kam dál